Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

 

Tule kotiin!

TEE VARMA VALINTA

Helsingin pörssin notkahtelee päivittäin sinne ja tänne, plussasta miinukseksi ja päinvastoin. Kahdenkauppa, avioliitto myös voi vauhdissaan olla likeltä katsottuna, kuin vuoristorataa. Yksityisyrittäjän vuodentilinpäätös voi näyttää tappiota tai voittoa.  Näihin ei yksi ihminen voi paljoakaan vaikuttaa.

On, kuitenkin yksi asia, jossa vain sinä voit vaikuttaa, onko tulos miinusta vai plussaa.  Se on henkilökohtainen elämäsi.  Tässä hiljattain luin Raamatusta Job-nimisen miehen elämästä. Job menetti jossain vaiheessa elämässään kaiken mitä oli koonnut.  Lopulta Jumala kuitenkin siunasi Jobia niin, että Hänellä oli kaikkea enemmän, kuin koskaan..

I Kor. 6: 20 "Sillä Jumala on ostanut teidät täydestä hinnasta" Noin 2000
vuotta sitten sinun syntisi on sovitettu, kun Jeesus meni Golgatan kristinkuolemaan tähtesi. "Jumala on rakastanut maailmaa niin paljon, että antoi ainoan Poikansa, jottei yksikään, joka häneen uskoo joutuisi kadotukseen, vaan saisi iankaikkisen elämän. (Joh. 3:16 ) " Jeesus vastasi:  Totisesti, totisesti, jos ihminen ei synny vedestä ja Hengestä hän ei pääse Jumalan valtakuntaan." (Joh.3:15)

Tiedät, että sielunvihollinen on tullut varastamaan tappamaan ja tuhoamaan ihmiselämää, mutta Jeesus on tullut, että heillä olisi elämä ja yltäkylläisyys.   Jeesus on voittaja. Kummalla puolella olet, voittajan vai häviäjän?  Jokin aika sitten olin allapäin, kuin ruukkukukka, joka ei ollut saanut vettä tarpeeksi.  Hain lohtua Raamatusta, ja se avautui Psalmin 100 kohdalta: "Kohottakaa riemuhuuto Herralle.  Palvelkaa häntä iloiten.  Tulkaa hänen eteensä riemuiten.  Tietäkää, että Herra on Jumala.  Hän on meidät luonut, ja me olemme Hänen kansansa. Hyvä on Herra!  Iäti kestää Hänen armonsa, hänen uskollisuutensa polvesta polveen."

 

Tämä ei heti ensisilmäykseltä tuntunut sopivalta, mutta minä annoin sen hoitaa sisintäni, ja kukan lehdet virkosivat. Sain juoda janooni. Tämän jatkoksi sain jotain aivan ihanaa.   Söin tämän sanan.  Annoin sen hoitaa sisintäni, ja niin lehdet virkosivat. Sain juoda janooni.
Tähän jatkoksi sain jotain ihanaa. "Kertokaa päivästä päivään ilosanomaa Hänen avustaan, ilmoittakaa hänen ihmetekojaan kaikille kansoille.  Hänen pyhäkössään on voima ja kirkkaus. Tunnustakaa Hänen nimensä kunnia ja voima." (Ps. 96:1-10)
Näin rohkaistuna yritän tässä rohkaista sinua samoilla sanoilla. Tule tappion puolelta voiton puolelle.  Tule synnistä sovintoon Luojasi kanssa.  Hän armahtaa sinua.  Sillä hänellä on paljon anteeksiantamusta ja hän rakastaa sinua. Hän on syntisten ystävä.  ja hänen verensä riittää sovittamaan sinun syntisi. ”Pisara Jeesuksen verta ja syyllisyys pyyhitään pois.”  Saat levon ja rauhan ja ilon sisimpääsi. Jumalan suunnitelma pääsee sinussa toteutumaan, sehän on tärkeintä. Tätä sinä todella kaipaatkin. Tee oikea ratkaisu, olet silloin voittajan puolella ja sitä ei tarvitse koskaan katua.  Taivaassa iloitaan, kun tuhlaaja palaa Isän luo. Jeesus ei hylkää ja jätä sinua. Hän on luvannut olla kanssasi joka päivä Pyhän Hengen kautta.

http://ilosanoma.suntuubi.com/datafiles/userfiles/Custom/2%20rist.t.jpg.gif http://ilosanoma.suntuubi.com/datafiles/userfiles/Custom/liik.syd.jpg.gif

 

 

Tee tämä ratkaiseva päätös elämässäsi. Ota Jeesuksen sovitustyö vastaan. Käy katuen  Hänen ristinsä juurelle tunnustaen syntisi, niin

hän antaa kaiken anteeksi. Puhdistaa sinut verellään, ja näin synnyt uudesti ylhäältä. Sovi sitten sovittavissa olevat asiat ihmistenkin kanssa. Joka syntinsä tunnustaa ja hylkää se saa armon. On rauha, ja kiitos ja ylistys kumpuaa sydämestä Jeesukselle. 


http://ilosanoma.suntuubi.com/datafiles/userfiles/Custom/liik.syd.jpg.gifhttp://ilosanoma.suntuubi.com/datafiles/userfiles/Custom/liik.syd.jpg.gifhttp://ilosanoma.suntuubi.com/datafiles/userfiles/Custom/liik.syd.jpg.gif

Sivun alkuun


Toivottavasti viihdyt!
©2019 Ilosanoma - suntuubi.com