Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

 

   cross

      

TOIVO RISTISSÄ ON

Pienessä maailmassa on muitakin arvoja kuin mammona, kunnia, maine ja valta. Luksustalossakin niin asua onneton perhe, perhe vailla rakkautta ja kodin lämpöä. Rakkaus, joka ei lennä ikkunasta ulos, kun ”matti” astuu kukkaroon. Kukkarommekin on vain lainassa, eihän täältä mitään mukaansa voida ottaa.  Tyhjänä synnyit ja tyhjänä lähdet.  Arvot muuttuvat todellisuuden edessä.  ”Rakkaus ei koskaan häviä”.

Koti, jossa asuu rauha ja onni tekee onnellisen, vaikka se olisi  pieni ja vaatimaton. Silkki- tai satiinilakanat eivät siellä tekisi unesta enää syvempää tai onnellisempaa. Älä anna aivopestä, ajattele vapaasti omilla aivoillasi. Elä sovussa kaikkien kanssa, mikäli se sinusta riippuu.

Elämä on lahjaa. Käytä oikein ja hyödyllisesti sen jokainen tunti.  Rakastaen rauhaa, elä täysillä tätä päivää, älä eilistä murehdi.  Se oli eilinen, tämän päivän mahdollisuudet ovat tässä ja nyt.  Älä anna niiden mennä ohi.

Eräästä lehdestä oli kauan sitten hyvän ajatus: ”Taidetta on, kun kaksi ihmistä seisoo toistensa edessä ja puhuvat totta”. (Jussi Parviainen)


Älä siis ole ”toivoon”.(toivoton) Usko, toivo ja rakkaus elää vielä. ”Toivo ristissä on”.

Murehtimisella et voi lisätä ikääsi kyynäränkään vertaa.  Ole iloinen, vapaa Herrassa, ajattele asioita myönteisesti ja joskus jopa toiselta kantilta.  Asioissa on kaksi puolta ja joissakin viisi. Tarkoitan, että ei tulisi etsitä vikoja toisista, vaan koetetaan katsella hyviäkin puolia.

Vikojahan meistä jokaisesta löytyy hakemattakin, jos enkelin siivet alkavat kasvaa selkäämme, ne kyllä pian leikataan pois. Elämä opettaa. Olemme tasamittaisia, kuin tulitikut olemme Luojan edessä. Kukaan ei katsele korkeammalta vaikka luulisi niin tekevänsä. On vain kahdenlaisia ihmisiä:  syntisiä ja armahdettuja syntisiä. Tämä on armoa tarvitsevien tasa-arvoa.

Olen kirjoittanut ajatukset vapaina, valtoimenaan. Eletään rikasta ja antoisaa elämää tänään! Tänään auttaa Herra! 

    

Sivun alkuun


Toivottavasti viihdyt!
©2019 Ilosanoma - suntuubi.com