Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

 

http://ilosanoma.suntuubi.com/datafiles/userfiles/Image/veist..jpg

Unto E

  JUMALAN  ELÄVÄ  SANA  

                           Mihinkä ihminen tänä päivänä turvata

    

Kaikki mitä silmämme näkevät niin ne hajoavat ja särkyvät. Näyttää siltä, että ei ihminen pysty mihinkään turvaamaan ja luottamaan, joka pysyisi varmana. On yksi johon voimme luottaa ja se on Jumalan Sana. Tästä on kirjoitettu Matt. 24:35  "Taivas ja maa katoavat, mutta minun sanani eivät koskaan katoa." 

Meidän on hyvä tietää, että vielä tänä epävarmuuden aikana on kuitenkin yksi mihin luottaa ja se on Jumalan Sana.  Se on niin varma, että ennemmin taivas ja maa katoavat. Se on niin voimallinen ja väkevä sana, josta Jeremia kirjoittaa 23: 28-29 "Se profeetta, jolla on uni, kertokoon unensa; mutta se jolla on minun sanani, puhukoon minun sanani uskollisesti. Mitä tekevät oljet jyvien seassa?  sanoo Herra. Eikö minun sanani ole niin kuin tuli, sanoo Herra, ja niin kuin vasara, joka kallion murtaa? " Edelleen Heb.kirjeessä sanotaan 4:12 "Sillä Jumalan Sana on elävä ja voimallinen ja terävämpi kuin mikään kaksiteräinen miekka ja tunkee lävitse, kunnes se erottaa sielun ja hengen, nivelet sekä ytimet, ja on sydämen ajatusten ja aivoitusten tuomitsija"
Meille on annettu tämä Elävä ja Voimallinen Sana, johon voimme tarttua kiinni. niin kuin hukkuvalle heitettyyn pelastusrenkaaseen. Jumalan Sanan lupaukset ovat vieläkin väkeviä, kun me saamme löytää ja omistaa omalle kohdallemme niin kuin Sn. 4: 20-22  luetaan: "Poikani kuuntele minun puhettani, kallista korvasi minun
sanoilleni.  Älköön ne väistykö silmistäsi, kätke ne sydämesi sisimpään; sillä ne ovat elämä sille, joka ne löytää, ja lääke koko hänen
ruumiillensa." 

Jos kerran Jumalan Sana on lääkettä meidän koko elämäämme, niin syökäämme ja juokaamme tätä elämän sanaa rukoillen. Omistakaamme kaikki mitä tämä Sana lupaa omalle kohdallemme.  Luottanen, uskoen, että ikiaikojen Jumala ítse  seisoo Sanansa takana.                                   -"Unski"

    

   
 


 
PSALMI  23
Herra on hyvä paimen.

"Hän virvoittaa minun sieluni.
Hän ohjaa minut oikealle tielle nimensä tähden."
 

   


Toivottavasti viihdyt!
©2019 Ilosanoma - suntuubi.com