Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

 

JUOKSUTYTÖN MIETTEITÄ RAAMATUN  ÄÄRELLÄ:
http://ilosanoma.suntuubi.com/datafiles/userfiles/Custom/ruusunurk.jpg.gif    

                                           

        

Hes. 12:

 

Ja minulle tuli tämä Herran sana: ”Ihmislapsi katso,

Israelin heimo sanoo : ”Näihin näkyihin, joita tämä

näkee, on päiviä paljon, ja hän ennustaa kaukaisista

ajoista”.

Sentähden sano heille : Näin sanoo

Herra, Herra: Ei viivy enää yksikään minun sanani

: Minkä sanan minä puhun, se tapahtuu, sanoo Herra,

Herra”

Ihanaa ja Siunattua päivää kaikille!

Ihminen Jumalan kuvaksi luotu! Kävelemme seisaaltaan, on kädet ja puhetaito, vietintä. Luoja teki näin, Hän on luoja!  Job 10:11 ”Sinä puetit minut nahalla ja lihalla ja kudoit minut luista ja jänteistä kokoon.” Katselin tässä netistä yhtä ohjelmaa ja siitä jäi mieleen nämä asiat. Ps. 139: 13 ” Sillä sinä olet luonut minun munaskuuni, sinä kudoit minut kokoon äitini kohdussa.” Meillä on 200 luuta, joiden kasvumääräkin on määrätty. Keuhot ovat rintakehän sisällä suojassa. Aivot ovat myös suojassa. Akillesjänne kestää 500 kg vedon. Luu elää jatkuvasti 10 sek. aikana käynnistyy uudistumista. Side jänteissä, rasvakudosta munuaiset . 5 kg verimäärä muodostuu. Luun sisällä uudistuu. Kaikelta säteilyltä luuydin tuottaa joka sekunti 1 milj. veisolua. Liikkuminen pitää elimistön kunnossa. Hänessä me liikumme ja olemme.  Näin se on.  Maapallon sisällä on ydinvoimala ja sen vuoksi me emme jäädy.   Ihmeellinen  on Luoja!

Ps. 66: 17- 20 ”Häntä minä suullani huusin ja ylistys tuli minun kielelleni. Jos minula olisi vääryys sydämessäni ei Herra minua kuulisi. Mutta Jumala kuuli minua ja otti vaarin minun rukoukseni äänestä . Kiitetty olkoon Jumala, joka ei hyljännyt minun rukoustani eikä ottanut minulta pois armoansa.”

Sn. 9:11  "Sillä minun avullani päiväsi enenevät ja jatkuvat elämäsi vuodet.” sanoo Herra. Ps. 27:4-5 ”Yhtä minä rukoilen Herralta, sitä minä pyydän: että saisin asua Herran huoneessa kaiken elinaikani, katsella Herran suloisuutta ja tutkistella hänen temppelissänsä. Sillä hän kätkee minut majaansa pahana päivänä, hän suojaa minua telttansa suojassa, korottaa minut kalliolle.”

Kiittäkää Herraa, julistakaa hänen nimeänsä, tehkää hänen suuret tekonsa tiettäviksi kansojen keskuudessa.Laulakaa hänelle, veisatkaa hänelle, puhukaa kaikista hänen ihmeistänsä. Hänen pyhä nimensä olkoon teidän kerskauksenne; iloitkoon niiden sydän, jotka etsivät Herraa. Kysykää Herraa ja hänen voimaansa, etsikää alati hänen kasvojansa.”

I Aik.16:8-11 ja 22-23 ”Älkää koskeko minun voideltuihini, älkää tehkö pahaa minun profetoilleni” Veisatkaa Herralle, kaikki maa, julistakaa päivästä päivään hänen pelastustekojansa.” 5 Moo 18: 13 Ole siis nuhteeton Herran, sinun Jumalasi edessä.”

Kol 2:6-7 ”Niinkuin te siis olette omaksenne ottaneet Kristuksen Jeesuksen, Herran, niin vaeltakaa hänessä, juurtuneina häneen ja hänessä rakentuen ja uskossa vahvistuen, niinkuin teille on opetettu; ja olkoon teidän kiitoksenne ylitsevuotavainen.”

Poimin muutamia tärkeitä kohtia: laulakaa, puhukaa. -Hänen pyhä nimensä olkoon tiedän kerskauksenne, -julistakaa päivästä päivään hänen pelastustekojansa -vaeltakaa hänessä, -juurtuneina häneen, -hänessä rakentuen, -uskossa vahvistuen ja olkoon teidän kiitoksenne ylitsevuotavaista.”

Fil 4:4-7 ”Iloitkaa aina Herrassa! Vieläkin sanon:  iloitkaa! Tulkoon teidän lempeytenne ihmisten  tietoon. Herra on lähellä.”

Kaikesta voimme iloita onhan Hän kanssamme.  ”Älkää mistää murehtiko, vaan kaikessa saattakaa pyyntönne rukouksella ja anomisella kiitoksen kanssa Jumalalle tiettäväksi, ja Jumalan rauha, joka on kaikkea ymmärrystä ylempi, on varjeleva teidän sydämenne ja ajatuksenne Kristuksessa Jeesuksessa.”

13 jae ”Kaikki minä voin Hänessä, joka minuavahvistaa.”  Fil 2:3  ” Sillä Jumala on se, joka teissä vaikuttaa sekä tahtomisen että tekemisen, että  hänen hyvä tahtonsa tapahtuisi.” Jumalan armo on sitä varten, jotta voisimme tehdä hänen tahtonsa. Ei siinä, että eläisimme synnissä , vaan varjeltuina uskossa. Armo vanhurskauttaa.  Rm. 10:10 ”Sillä sydämen uskolla tullaan vanhurskaaksi ja suun tunnuksella pelastutaan.” Rm. 9:30 ”Mitä me siis sanomme ? Että pakanat, jotka eivät tavoitelleet vanhurskautta, ovat saaneet vanhurskauden, joka uskosta tulee.”

Olemme Jumalan lapsia ja taivaan perillisiä Jeesuksen Veren armosta. Eletään sen kutsumuksen mukaan puhdasta elämää Jumalan johdatuksessa.

Apt 4:30-31 ”Ja ojenna kätesi, niin että sairaat parantuvat ja tunnustekoja ja ihmeitä tapahtuu sinun pyhän Poikasi Jeesuksen nimen kautta.  Ja kun he olivat rukoilleet, vapisi se paikka, jossa he olivat koolla , ja he tulivat kaikki PH täytetyiksi  ja puhuivat Jumalan Sanaa rohkeasti.” Jos astiasi on puhdas, niin ei ole estettä täyttyä PH.

Ef:6:10 ”Lopuksi,vahvistukaa Herrassa ja hänen väkevyytensä voimassa.” Amen.

 Täällä lukee Ps. 118:24

Tämä on se päivä, jonka Herra tehnyt on riemuitkaamme ja iloitkaamme siitä.”

Tämä päivä. Elää tätä päivää. Ei eilistä uudelleen, ei huolehtia huomisesta. Elää täysillä tätä päivääja iloita ja riemuita tästä.

Jes. 38:18-19 sanoo näin: ”Sillä ei tuonela sinua kiitä, ei kuolema sinua ylistä; eivät hautaan vaipuneet pane sinun totuuteesi toivoansa.  Elävät, elävät sinua kiittävät, niinkuin minä tänä päivänä; isä ilmoittaa lapsillensa sinun totuutesi.”

Elävät uskovat kiittävät.

Ps 47:2 ” Paukuttakaa käsiänne, kaikki kansat, kohottakaa Jumalalle riemuhuuto” Oikein riemu-

huuto Jumalalle.

Ps. 103:1-3 ” Kiitä Herraa, minun sieluni, ja kaikki, mitä minussa on, hänen pyhää nimeänsä. Kiitä Herraa, minun sieluni, äläkä unohda, mitä hyvää hän on sinulle tehnyt, hän, joka antaa kaikki sinun syntisi anteeksi ja parantaa kaikki sinun sairautesi.”

Tärkein on syntien anteeksi saaminen ja toiseksi on parantuminen. Monissa Psalmeissa kehoitetaan kiitämään.

Ps. 40:17 ” Iloitkoot ja riemuitkaamme sinussa kaikki, jotka sinua etsivät; ne, jotka sinun autuuttasi rakastavat, sanokoot aina: ”Ylistetty olkoon Herra!”

Ps 50:23 ” Joka kiitosta uhraa, se kunnioittaa minua; joka ottaa tiestänsä vaarin, sen minä annan nähdä Jumalan autuuden.”

Uhraa kiitosta Herralle!

Jes. 43:21 ” Kansa, jonka minä olen itselleni valmistanut, on julistava minun kiitostani.”

Ps 150:6 ”Kaikki, joissa henki on, ylistäkää Herraa! Halleluja!” 


 

Ps. 31:24
 

  Pyhän Raamatun Sanat:

Ps. 102: 17-18

kun Herra rakentaa Siionin ja ilmestyy kunniassansa, kun hän kääntyy niiden rukouksen puoleen, jotka ovat kaikkensa menettäneet, eikä enää heidän rukoustansa hylkää.”    

Hän ilmestyy kansalleen Meidän on lupa rukoilla montako kertaa vuodessa? Meidän on lupa rukoilla, joka päivä, sillä  Raamatussahan on ”anokaa” 365 X.

Parasta elämässäni on ollut se,kun olen antanut ajastani päivän rukoukseen.  Siinä on Herra antanut armoitustaan ja siunannut ja siunaukset kantaa. Meidän tulee viipyä Hänen kasvojensa edessä. Saada ikäänkuin sellainen rukouksen henki,  joka haluaa olla siinä alttarilla veren alla.

Olla hänen läsnäollossaan. Siinä Hän puhuu. Tulee kiitos ja ylistys hänelle  

 

Elämässä ollaan valintojen edessä!

Menitpä täällä Suomessa vaikka vain ruokakauppaan niin on valitoja. Tarjolla on paljon erilaisia tuotteita.

Kerran Jumala antoi valinnan mahdollisuuden minulle uskossa olessani, kun oli elämässä kaikki hyvin asunto, työpaikka, srk-elämä jne kunnossa. Hän sanoi, että Hän tarjoaa vaikeampaa tietä, mutta siinä on SUUREMMAT  SIUNAUKSET.

Tämä kosketti, itkin ja päätin ottaa sen vaikeimman tien.  Tällä tiellä ollaan ja taisteluja käydään, mutta suuret on siunaukset. Mahtavaa nähdä mitä Herra tekee.

Tee hyviä ratkaisuja.

Tärkein valinta on valita Jeesus elämään Herraksi.  Kaitatie leveän sijaan.

Lapsikaste - upotuskasteeksi, joka on ainoastaan se yksin Raamatullinen. 

Ei omilla voimilla, omilla teoilla työtä tehden vaan Pyhän Hengen voimalla, eli ota vastaan PH kaste.

Älä itse niin suunnittele elämääsi tai pukkaa täyteen työtäsi, ettei jää sijaa Pyhän Hengen työlle.  Askeljärjestys: usko, katse ja seurakunta.  Tappioiden tieltä Voittajan puolelle.  Anna Jeesuksen johdattaa elämääsi, muuten Golgatan ristintyö jää mitättömäksi  kohdallasi!

”Sillä kaikki, joita Jumalan Henki kuljettaa ovat Jumalan lapsia.” Room 8:12 ”Henki itse todistaa meidän henkemme kanssa, että me olemme Jumalan lapsia. Mutta , jos olemme lapsia, niin olemme myöskin perillisiä, Jumalan perillisiä ja Kristuksen kanssaperillisiä, jos kerran yhdessä hänen kansaan kärsimme, että me yhdessä myös kirkastuisimme.” Room. 8: 16-17

Tästä kaikesta me tiedämme, että olemme uskossa Jeesukseen. Henki todistaa meille niin kuin tuossa oli Raamatun Sanat. Tämä on kallisarvoista ja todella kilvoittelemisen arvoista. Ei jätetä pois uskallustamme, jonka anti on suuri! Jumala antaa vain parasta. Se on sitä, että meillä on iankaikkinen elämä Hänen Pojassaan Jeesuksessa Kristuksessa. Mikään ei vedä vertoja tälle niin kuin tuossa samassa Raamatun kohdassa jakeessa 18-19 edelleen on sanottuna ja sinä voit sen omasta Raamatustasi lukea vaikka koko kuvun loppuun saakka.  ”Jos Jumala on meidän puolellamme, kuka ... olla meitä vastaan?”  Näinhän on se on kirjoitettu Jumalan Sanaan, me uskomme. Kiitos Herralle! Hän rakastaa meitä niin paljon. Niin kuin Isä vain välittää! Taivaan Isä! Miksi ei palveltaisi Häntä, kiitettäisi Häntä? Meillä on aina toivo. Kannattaa rukoilla, pyytää ja anoa. Se on etuoikeutemme. Jumalan Sanaan saa aina luottaa. Se on ainut pysyvä ja luotettava tänä epävakaana aikana. Iloitaan ja riemuitaan siitä, että Hän on meidät pelastanut ja nimiinsä ottanut.  Me olemme Hänen. Halleluja! Katsotaan luottavasti tänäkin alkaneena vuotena Häneen!  Riiputaan siinä kiinni. Muuta ei meiltä vaaditakaan. Hän on aina olosuhteiden Herra! Kaikissa tilanteissa! Usko ja koe, kuinka hyvä Hän on! Kaikki muu kalpenee ja jää arvottomaksi tämän rinnalla. Usko Jeesukseen pelastaa meidät. Vahvistaa uskoasi. Sillä Hän, joka antoi lupauksen on uskollinen. ” Minä jätän teille rauhan. Oman rauhani minä annan teille.” Joh. 14: 27  

Herran siunaamaa jatkoa!

    

   

http://ilosanoma.suntuubi.com/datafiles/userfiles/Custom/2%20syd.jpg.gif

 

"Älä pelkää" Monet pelkäävät monia asioita. Varsinkin näin vuoden alussa.

Voi olla, että tästä tulee synkkä juttu. Mutta pelon keskellä, pimeydessä voi tulla toivon pilkahdus, että tunnelin päässä on sittenkin valoa näkyvissä.

Vaikeudet ovat sitä varten, että ne voitetaan.

Pelko tulevaisuudesta, toimeentulosta, perhesuhteista, opiskelusta, ihmissuhteista, terveydestä jne... tätähän vois jatkaa vaikka kuinka, kun teitä on niin monta ja kaikki erilaisia. Erilaisissa elämäntilanteissa ja eri ikäluokkaa.

Älä pelkää on lause, jonka Jeesus on sanonut Raamatussa UT ihmisille, joita kohtasi arkioloissaan. Joku on laskenut, että 366 x mainitaan. Ei nähtävästi turhaan.  Siis kulje Jeesuksen kanssa. Sinulla ei ole silloin tosiaankaan mitään hätää, pelättävää.

Täydellinen rakkaus karkoittaa pelon sanoo Sana. Jeesus on kaiken yläpuolella. Herrain Herra ja Kuningasten Kuningas, jonka edessä kerran jokaisen on polvistuttava.  Miksi?  Sielusi on kuolematon!!!!!!!!!!!

Kaikkihan siihen uskoo, mutta niin eritavalla. On jälleensyntymistä. Siitä ajattelen näin, että voisi olla, että ei syntyisikään uudelleen ihmiseksi vaan  joksikin eläimeksi. Miten sitten käy??????? (Jeesukseen uskovat puhuvat uudestisyntymisestä ja se on aivan eri asia, kuin jälleen syntyminen.)

Usko Herraan Jeesukseen niin pelastut sinä ja perhekuntasi! Sielusi on kuolematon.  Kuollessa sielu ja henki lähtee niin ihmisen paino kevenee 40  gr.  Se on tieteellisesti tutkittu, punnittu juttu.  Mietipä tätä. Miten on sun sielus laita?  Minne kuljet matkamies? Onko tiesi lavea vai kaita? Älä mulle vastaa.

Kerro pelkosi, tarpeesi Hänelle, joka on sua rakastanut ja rakastaa, että antoi  itsensä syyttömänä ristinkuoloon puolestasi.  Kantaen Sinun syntisi ja kipusi ristinpuuhun. On nyt voittaja! Vapahtajamme!  Usko ainoastaan.

Jeesus siunaa jokaista, joka pelkää ja kamppailee elämänsä ehkä raunioilla.

Jeesus nostaa, kantaa ja vie kerran perille!

 

Otamme tähän alkuun heti Raamatusta Luuk. 14:23  ”Niin Herra  sanoi palvelijalle: ” MENE  TEILLE  JA AITOVIERILLE  JA  PAKOTA  HEITÄ  TULEMAAN  SISÄLLE,  ETTÄ  MINUN  TALONI  TÄYTTYISI.”

Tässä Raamattu kehoittaa, toivoo palvelijoittensa – omiensa – tekevän ahkerasti evankeliumin työtä, jotta Herran huone tulee täyteen. Vieläkin tämä on ajankohtainen kutsu ja kehoitus.  Tähän tarvitsemme Herran koko sota-asun ja Pyhän Hengen voimaa.  Armoitusta, armolahjoja, kätemme, jalkamme, sydämemme, elämämme.  Paljon, paljon tulee olla rukousta ja Pyhän Hengen johdatusta. Jumala toimii siellä missä me ei aina arvaakaan.

Herra yllättää aina. Sielun pelastus on ihmeistä ehdottomasti  SUURIN ja tärkein. Elämämme kallein asia.  Tätä ei rahalla saa. Ei hyvillä teoilla. Hyvällä elämän laadulla. Niin, eikä sillä lähimmäisen rakkaudellakaan, niin hyvä asia, kun se onkin. Omat teot siis ei auta. Pelastus on vain Jeesuksessa ja Hänen verihaavoissaan ja Hän antaa voiman tulla Jumalan lapseksi. Hän uudesti synnyttää elävään uskoon, toivoon jokaisen, joka tunnustaa Hänelle syntisyytensä, avuttomuutensa.  Kaiken sen mikä on erottanut elävästä Jumalasta. Synnit täytyy saada anteeksi Jeesuksen Veressä. Tulee puhdasta, lumivalkeampaa. Näin Pyhä Henki synnyttää elävään uskoon. Jeesus tulee sydämeen asumaan, ei Hän likaiseen tule.  Siistii ensin. Sitten on pidot. Aterioidaan.  Taivaan mannaa nälkäiselle tarjotaan.  Jumalan Sana.  Jeesus on itse tuo lihaan tullut Sana.  Hän ruokkii.  Sitten kasvaa parannuksen soveliaita hedelmiä. Kun saa synnit anteeksi Jeesukselta sitten on helpompi pyytää anteeksi kassa matkaajilta, joita vastaan on rikkeitä tullut. Sopia ne.

Niin mitä?  Jumalan peukalo painaa sitä kohtaa sydämessä missä on sitä sovittamatonta asiaa.  Ei tule rauhaa ennen kuin asia on kunnossa.  Eikö niin?

Synti on raskas taakka elämässä.  Synti sitoo ja painaa.  Helpompi on sairastaakin, jos on sydämen asiat Jumalan kanssa kunnossa.  On toivo. Ei ole toivotonta. Toivo ristissä on.  Armo, rauha, rakkaus ja ilo valtaa alaa.

Sydämestä tulvii kiitosta Herralle.  Se on lapsen ääntelyä.  Herra asuu kansansa kiitoksessa. Miksi ei näin saisi olla. Hassua kuulla, kun ihmiset neuvoo Jumalaa, että näin ei saisi olla.  Huutavathan nuo kovasti tuolla katsomoissa, kun esim. katsovat jotain ottelua. Suurempi syy on uskovilla.  Heillä sitä hurraamisen aihetta vasta onkin. Halleluja! Kiitos Herralle!

----

Herra, anna meille meidän syntimme anteeksi ja puhdista verelläsi jokaisen sydän tällä hetkellä. Nimessäsi Jeesus, kiitos!

Ole siunattu!

-  "Minä olen järjestyksen Jumala ja toimin siellä, missä vallitsee  rakkaus ja järjestys.  Epäjärjestys ei ole minun aikaansaannoksiani."    - M-L H  rohkaisun sanoja-

Hei!

Ei tässä "kissanpäiviä" ole vietetty, vaikka siltä näyttää, kun katsoo edellistä blogia.  Ollaan laitettu "muutamia" joulupaketteja vähäosaisille. Nyt ne on valmiina jakoa varten.  Alkaa tässä ne Joulunalus kiireet.  Vierailut laitoksissa ja lehtimyyntiä jne.  Omaa Joulua sitten laitetaan hiukan, ihan Joulun alla.

Sanotaan, että usko, usko ja "usko ilman tekoja on kuollut". Niin mitä meidän tulee, uskoa? Kun on niin monta uskontoa? On vain yksi usko ja se usko on, usko Raamatun ilosanomaan! Meidän järkemme ei voi tajuta, ajatella sellaista mitä Jumala, Taivaallinen Isä on meille antanut. Meidän tulee ottaa vastaan uskossa järkeemme se Pyhän Hengen antama ilmoitus Jeesuksesta Vapahtajastamme, joka syntyi tallin seimeen.  Tuo kuningas Herra maan ja taivaan! Kun se sitten uskossa sulautuu ja menee sydämen tasolle, sillä sydämestä elämä lähtee, niin se tulee todella elämäksi meissä. Kristus elää meissä ja meidän kauttamme. Näin me uskomme ja saamme myöskin sen kokea todeksi. Hän elää ja mekin saamme elää.  Nyt täällä alhaalla palvella, kiittää ja ylistää Kuningasten Kuningasta ja Herrain Herraa! Rukoilla, että Jumalan tahto tapahtuu....

Näin, kun Jumalan Sana saa astua elämään niin Sana avautuu ja kaikki mitä siinä on Jumalan Ihmettä yliluonnollista on meille luonnollista. Emme epäile.
Emme voi sanoa, että tuon ja tuon pitäisi olla toisin tai tuo ei sovi "minulle".
Jumala, joka on kaiken luonut ylen ihmeellisesti on viisaampi, kuin yksikään meistä ja Hän jos kuka tietää mitä Hän tekee. Ei luotu voi opettaa Luojaansa. Sehän se vasta hassua olisi. Yritän kertoa mahdollisimman yksin kertaisesti tätä tärkeää asiaa. Nehemia 8:8 "niin, että luettu ymmärrettiin".

Niin Sana avautuu, vain avaamalla Raamattu ja lukemalla sitä. Siinä on alku.
Pyhä Henki tulee kyllä oppaaksi. Ilman Raamattua emme tiedä totuutta. Mikä on oikein ja mikä on väärin.  Emme voi arvostella, ei ole perusteita!
Minkä Jumala on Sanaansa pannnut se on oikein eikä kummallista. Jumalan Sana on Jumalan puhetta meille, eikä päin vastoin.  - - - Sana on hullutusta maailmalle, vaan meille, jotka pelastumme, se on Jumalan VOIMA!

Sinä, joka vietät aikaa yksin syystä tai toisesta ja ei ole muuta tekemistä...lue Pyhää Raamattua!
Antoisia luku hetkiä Sanan äärellä! Jeesus Joulun Herra sinua siunatkoon taivaallisella siunauksellaan! Koe todeksi Jumalan ja Jeesuksen RAKKAUS!

”Tehkää siis parannus ja kääntykää, että teidän syntinne pyyhittäisiin pois, että virvoituksen ajat tulisivat Herran kasvoista ja hän lähettäisi hänet, joka on teille edeltä määrätty, KRISTUKSEN JEESUKSEN.  Taivaan piti omistaman hänet niihin aikoihin asti, jolloin kaikki jälleen kohdallensa asetetaan, mistä Jumala on ikiajoista saakka puhunut pyhäin profeettainsa suun kautta. Sillä Mooses on sanonut: ”Proteettain, minun kaltaiseni, Herra Jumala on teille herättänyt veljienne joukosta; häntä kuulkaa kaikessa, mitä hän teille puhuu. Ja on tapahtuva, että jokainen, joka ei sitä profeettaa kuule, hävitetään kansasta.” Ja kaikki profeetat Samuelista alkaen ja kaikki järjestään, jotka puhuneet ovat, ovat myös ennustaneet näitä päiviä. Te olette proteettain ja sen liiton lapsia, jonka Jumala teki Aabrahamille: ” Ja sinun siemenestäsi tulevat siunatuiksi kaikki maan sukukunnat”. Teille ensiksi Jumala on herättänyt POIKANSA  ja lähettänyt hänet SIUNAAMAAN TEITÄ , kun käännytte itse kukin pois pahuudestanne.”  Apt. 3: 19-26

Kun fariseusten kirjanoppineet näkivät, että hän söi syntisten ja publikaanien kanssa, sanoivat he hänen opetuslapsilleen: "Publikaanien ja syntistenkö kanssa hän syö?"  Sen kuullessaan Jeesus sanoi heille: "Eivät terveet tarvitse parantajaa, vaan sairaat.  En minä ole tullut kutsumaan vanhurskaita, vaan syntisiä."  Mark. 2:16-17

Jeesus tuli syntisiä varten. Jos koet, että olet syntinen ja vaikka syntisistä suurin niin Jeesus rakastaa sinua ja tahtoo pelastaa. Hänen verensä riittää puhdistamaan sinun sydämesi ja saat uuden elämän, puhtaan elämän.

Olet sitten armahdettu syntinen.  Synti ei paina tunnollasi.  Olet vapaa synnin kahleista. Kiitos Herralle!  Meillä on tälläinen Herra. Hän pelastaa syntisiä! Hän voi pelastaa sinutkin, joka et ole välittänyt näistä taivasasioista  ollenkaan. Nyt on sinun aikasi.  Nyt on sinun hetkesi löytää Hänet, joka valmisti sinulle yhteyden Taivaan Isään! Rukoilen, että Hän koskettaa sinua juuri nyt! Kiitä ja ylistä!  Elämä muuttuu.  On ihana päämäärä. Jeesuksen sanat: "Sillä joka tekee Jumalan tahdon, se on minun veljeni ja sisareni ja äitini."  Mark. 3:35   Et ole yksin. Ikiaikojen Jumala ja Jeesus on sinut ottanut hoiviinsa.  Nimesi on

kirjoitettu elämän kirjaan.

Jeesus nimessä on hyvä päättää entinen vuosi ja aloittaa uusi vuosi

Jeesus siunatkoon sinua! Pyhä Henki koskettakoon juuri nyt, että koet Jumalan suuren rakkauden ympäröitsevän sinut.

Todellinen uusi vuosi astukoon elämääsi!

2 dl anteeksiantoa
2 dl lempeyttä

2 dl kärsivällisyyttä

2 dl itsehillintää

2 dl rehellisyyttä

2 dl oikeudentuntoa

aurinkoista mieltä  kohotusaineeksi

Kaikki ainekset sekoitetaan hyvin ja paistetaan kodin lämmössä.

Raamatusta Jeesuksen Sanat: ”Minulla on vielä paljon sanottavaa teille, mutta te ette voi nyt sitä kantaa. Mutta kun hän tulee , totuuden Henki, johdattaa hän teidät kaikkeen totuuteen. Sillä se, mitä hän puhuu, ei ole hänestä itsestään, vaan minkä hän kuulee, sen hän puhuu, ja tulevaiset hän teille julistaa.  Hän on minut kirkastava, sillä hän ottaa minun omastani ja julistaa teille.  Kaikki, mitä Isällä on, on minun; sentähden minä sanoin, että hän ottaa minun omastani ja julistaa teille.”  Joh. 16: 12-15

Apt. 1: 8   jatkaa hyvin tärkeällä asialla näin: ”vaan, kun Pyhä Henki tulee teihin niin te saatte voiman, ja te tulette olemaan minun todistajani sekä Jerusalemissa että koko Juudeassa ja Samariassa ja aina maan ääriin saakka.”  Sinut puetaan voimalla korkeudesta. Ei tarvitse omin voimin ja teoin työtä tehdä.  Kiitos ja kunnia Herralle tästä ihmeitä tekevästä voimastaan!

”Mutta Pietari ja Johannes vastasivat heille ja sanoivat: ”Päättäkää itse, onko oikein Jumalan edessä kuulla teitä enemmän kuin Jumalaa: mutta me emme voi olla puhumatta siitä, mitä olemme nähneet ja kuulleet.”  Apt. 4: 19-20

”ja ojenna kätesi, niin että sairaat parantuvat ja tunnustekoja ja ihmeitä  tapahtuu sinun pyhän Poikasi Jeesuksen nimen kautta.” Ja kun he olivat rukoilleet, vapisi se paikka, jossa he olivat koolla, ja he tulivat kaikki Pyhällä Hengellä täytetyiksi ja puhuivat Jumalan sanaa rohkeasti.” Apt. 4: 30-31

Herätystä odotetaan ja rukoillaan, mutta meidän tulee varustautua sitä varten. Tulee täyttyä Pyhällä Hengellä ja pyytää armolahjoja keskuuteemme. Pyytää parhaita armolahjoja.  Ihmeet ja merkit seuraavat niitä jotka uskovat.

Mark. 16: 15 ja 20 jakeet lupaavat sen näin:”  Ja hän sanoi heille: ”Menkää kaikkeen maailmaan ja saarnatkaa evankeliumia kaikille luoduille.

Mutta he lähtivät ja saarnasivat kaikkialla ja Herra vaikutti heidän kanssansa ja vahvisti sanan sitä seuraavien merkkien kautta.”  Jokainen on varmaan nähnyt ja kuullut tai lukenut ihmeistä, joita Jeesus tekee tänäkin päivänä.  Suurin ihme on, kun sielu pelastuu ja kun sairas parantuu.  Rukous voi paljon, kun se on harras. Jeesus elää ja toimii! Hän asuu kansansa kiitoksessa ja meillä on aihetta kiitokseen ja ylistykseen.

 

                    

  

Mutta juhlan viimeisenä, suurena päivänä Jeesus seisoi ja huusi ja sanoi:”

Nyt ollaan näiden juhlien viimeisenä, suurena päivänä koolla, niin mitähän Jeesus haluaa nytkin seisten huutaa ja sanoa tälle juhlaväelle?

Sain tuon lauseen, kun sain teitää joutuvani tälle paikalle tänään. Siitä alkoi sitten kova Raamatun selailua riittämiin, että mikä on tuo noin tärkeä asia ja nytkin niin ajankohtainen, kun Jeesus kiersi kaupunkeja ja kyliä opettaen ja saarnaten Jumalan valtakunnasta ja parantaen sairaita ja tehden ihmeitä.  Mikä on noin tärkeä asia, että Jeesus seisten huutaa ja sanoo?

Matt. 9:35 sanotaan näin: ”Ja Jeesus vaelsi kaikki kaupungit ja kylät ja opetti heidän synagoogissaan ja paransi kaikkinaisia tauteja ja kaikkinaista raihnautta.”

Lopultahan tämä löytyi Joh. 7:37-38 ”Mutta juhlan viimeisenä, suurena päivänä Jeesus seisoi ja huusi ja sanoi: ”Jos joku janoaa, niin tulkoon minun tyköni ja juokoon. Joka uskoo minuun hänen sisimmästään on juokseva elävän veden virrat.”

Oletko sinä löytänyt tämän, josta tässä kerrotaan? Elävän veden , vai onko käynyt niin, että olet hyljännyt sen niinkuin Jer. 2:13”Sillä minun kansani on tehnyt kaksinkertaisen synnin: minut, elävän veden lähteen, he ovat hyljänneet, ja ovat hakanneet itselleen vesisäiliöitä, särkyviä säiliöitä, jotka eivät vettä pidä.”

Vuotava pärekoriko on elämäsi? Tilaisuuden jälkeen, kun saavut kotia niin, et enään muista mitä tilaisuudessa puhuttiin.  Jos näin on päässyt käymään niin Hän kutsuu sinua armoliittoon tänään. Jes. 55:1-2 ”Kuulkaa, kaikki janoavaiset, tulkaa veden ääreen. Tulkaa tekin, joilla ei ole rahaa, tulkaa, ostakaa ilman rahatta, ilman hinnatta viiniä ja maitoa. Miksi annatte rahan siitä, mikä ei ole leipää, ja työnne ansion siitä, mikä ei ravitse? Kuulkaa minua, niin saatte syödä hyvää ja tiedän sielunne virvoittuu lihavuuden ääressä.”

Tänäänkin on katettu tuo armopöytä, kun aloitamme veljemme... raamattutuntia. Joh. 7:39 jatkaa ”Mutta sen hän sanoi Hengestä, joka niiden piti saaman, jotka uskovat häneen; sillä Henki ei ollut vielä tullut, koska Jeesus ei vielä ollut kirkastettu.”

Nyt Hän on kirkastettu. Pyhä Henki tahtoo täyttää ja käyttää. Jumalan lähteet ovat auki!


Toivottavasti viihdyt!
©2019 Ilosanoma - suntuubi.com