Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

 

  

 

http://ilosanoma.suntuubi.com/datafiles/userfiles/Custom/pink.liik.syd.jpg.gif

Henkilökohtainen  TODISTUS

http://ilosanoma.suntuubi.com/datafiles/userfiles/Custom/pink.liik.syd.jpg.gif        http://ilosanoma.suntuubi.com/datafiles/userfiles/Custom/pink.liik.syd.jpg.gif

 

”…Tämä on ilosanomana teille julistettu…”

I Piet. 3: 25

http://ilosanoma.suntuubi.com/datafiles/userfiles/Custom/pink.liik.syd.jpg.gif

Olen ollut hyvässä asemassa, sillä olen saanut jo lapsesta asti kuulla ilosanomaa Jeesuksesta, syntisten ystävästä.  Ilosanoma on että Jeesus on tullut etsimään ja pelastamaan sitä mikä kadonnut on.  Hän on ainut joka  pelastaa ihmisen.  Vain Hänen verensä puhdistaa synneistä.  On hyvä tietää että on olemassa Hän, joka minua vahvistaa ja että on seurakunta joka rukoilee.

 

HERÄTYKSEN AIKA

Minulla oli alle kaksikymmenvuotiaana etsikkoaika. Kotiini evankelista järjesti hengellisen kokouksen. Päivällä ennen sitä iltakokousta avasin Raamattuni kohdasta

Joh.ilm. 3:20 ”Katso minä seison ovella ja kolkutan. Jos joku kuulee minun ääneni ja avaa oven niin Minä käyn hänen tykönsä sisälle ja aterioitsen hänen kanssaan, ja hän minun kanssani.”

Kodissani hengelliset asiat olivat etusijalla. Tiesin siismitä saa tehdä ja mitä ei. Elin ns. kiltin perhetytön elämää inhimillisesti katsoen. Sisällä tunsin hätää, synninhätää.  Matt. 15:8 ”Tämä kansa kunnioittaa minua huulillaan, mutta heidän sydämensä on minusta kaukana." Sydämessä ei ollut rauhaa. Tiesin, että en ollut vielä uudestisyntynyt ylhäältä Jumalan lapseksi. En ollut tullut syntisenä Jeesuksen luo ja saanut siten syntejäni anteeksi Hänen Veressään. Sydämeni kaipasi todella sovintoon Jumalan kanssa. Lapsen usko ei riittänyt. Omat teot ei riittäneet. Jumalan sanan totuus alkoi tehdä tehtäväänsä. 1 Piet. 1:23-24 ”te, jotka olette uudestisyntyneet, ette katoavasta, vaan katoamattomasta siemenestä, Jumalan  elävän ja pysyvän sanan kautta.

 

http://ilosanoma.suntuubi.com/datafiles/userfiles/Custom/pink.liik.syd.jpg.gifhttp://ilosanoma.suntuubi.com/datafiles/userfiles/Custom/pink.ruus.jpg.gif http://ilosanoma.suntuubi.com/datafiles/userfiles/Custom/pink.liik.syd.jpg.gif

 

Sillä ”kaikki liha on kuin ruoho, ja kaikki sen kauneus kuin ruohon kukkanen, ruoho kuivuu ja kukkanen varisee, mutta Herran sana pysyy iankaikkisesti.”

Rm. 3:11-12 ja 17-18 ” ei ole ketään ymmärtäväistä, ei ketään, joka etsii Jumalaa, kaikki ovat poikenneet poís, kaikki tyyni kelvottomiksi käyneet, ei ole ketään, joka tekee sitä, mikä hyvää on, ei yhden yhtäkään. Ja rauhan tietä he eivät tunne. Ei ole Jumalan pelko heidän silmäinsä edessä.”

 

       http://ilosanoma.suntuubi.com/datafiles/userfiles/Custom/pink.liik.syd.jpg.gif

http://ilosanoma.suntuubi.com/datafiles/userfiles/Custom/ristint.jpg.gif

UUDESTI SYNTYMINEN                     http://ilosanoma.suntuubi.com/datafiles/userfiles/Custom/pink.liik.syd.jpg.gif

Jeesus sovitti Golgatan ristillä maailman synnit, myös minun ja sinun synnit. Me saamme vanhurskauden, uuden elämän, syntien sovituksen, jos otamme sen vain vastaan tuon sovituksen sanan. 
On vain syntisiä, jotka tarvitsevat armahtajaa.  Syntien sovittajaa.  Ja se on Jeesus ja Hänen verensä.  Hän, kun vain saa tehdä työtään meidän sydämissämme, niin meistä tulee, uusia luomuksia Kristuksessa Jeesuksessa.  Näin hyvä Jumalan tahto ja Jumalan sana toteutuu meidän elämässämme.  2 Kor. 5: 17-
20 ” Siis, jos joku on Kristuksessa , niin hän on uusi luomus, se , mikä on vanhaa on kadonnut, katso, uusi on sijaan tullut.  Mutta kaikki on Jumalasta, joka on sovittanut meidät itsensä kanssa. Kristuksen kautta ja antanut meille sovituksen viran.  Sillä Jumala oli Kristuksessa ja sovitti maailman itsensä kanssa, ja hän uskoi meille sovituksen sanan. Kristuksen puolesta me siis olemme lähettiläinä ja
Jumala kehoittaa meidän kauttamme. Me pyydämme Kristuksen puolesta, antakaa sovittaa itsenne Jumalan kanssa.”  Minä annoin ja koin sanan todeksi. Tee sinä samoin.  Ei ole sitten epäilystä onko Jumalaa olemassa ja olenko Hänen omansa.  Kaikki ne selviää siinä. 

 

MITÄ USKO ANTAA

Olitpa alkoholisti, tupakoitsija, varas tai se ”siivosyntinen”.  Olet samalla viivalla Jumalan edessä.  Sinun on tehtävä Sanan mukaan parannus. 

Apt. 17:30 ”Noita tietämättömyyden aikoja Jumala on kärsinyt, mutta nyt hän tekee tiettäväksi, että kaikkien ihmisten kaikkialla on tehtävä parannus.” Hän puhdistaa sinut kaikesta liasta ja saastasta.  Uusi elämä alkaa, puhkeaa. Koet uutta sisimmässäsi ja uusi elämän tyyli tulee. Juoppo ei enään juo ja tupakoitsija ei tupakoi ja se siivosyntinen on armahdettu syntinen muiden näiden kanssa.

ELÄMÄ KUNNOSSA

Laulussa lauletaan osuvasti:” Jonk´on turva Jumalassa, turvassa on paremmassa."

Ota ystävä uskossa vastaan sovituksen Sana. Jumalan Sana  Se sana elää. Siitä saa rauhan sydämeen.  On ilo olla uskossa.  Saa kokea Jeesuksen rakkautta arjenkin keskellä, jossa monet tuulet tuivertavat monella eri tapaa elämän eri vaiheissa.  Huhtikuun 11. päivänä 2007   42 vuotta täyteen Jeesuksen seurassa. Voin sanoa Hän on ollut uskollinen. Kiitän tänä päivänä Herraa pelastuksesta, varjeluksesta. Kaikessa on auttanut.

Se on totta. Kokeile, ellet usko! Onhan se uskossa ollessa helpompi kohdata elämän eri vaiheet, kuin ilman Jeesusta. Toivo on. On perustus, joka kestää .Siihen voi luottaa. Ei petä. Ei hiekan lailla valu pois.  
Matt. 7:24-27  tuttu kertomus kahdesta rakentajasta.  Toinen rakensi kalliolle ja toinen hiekalle. Tarkista, elämäsi perusta, jos se on Jeesuksessa, niin elämäsi on kunnossa.

Paavalin sanat  Korinttolaisille:
” Sillä sana rististä on hullutus niille, jotka kadotukseen joutuvat, mutta meille, jotka pelastumme se on Jumalan voima.”
Rm. 5:13 ”Mutta toivon Jumala täyttäköön teidät kaikella ilolla ja rauhalla uskossa, niin että teillä olisi runsas toivo Pyhän Hengen voiman kautta.”
Ja vielä sinulle, joka elät ilman Jeesusta.  Sanon, älä työnnä pois Häntä, joka sinua kutsuu.

Vuosien ja vuosikymmenien jälkeen voin vain sanoa, että en kadu ratkaisuani. En vaihtaisi sitä mihinkään muuhun. Jumala on uskollinen. Hän nostaa, kantaa. "Kaiken minä voin Hänessä, joka minua vahvistaa!" Suosittelen!      

                                                  

          

Sivun alkuun


Toivottavasti viihdyt!
©2019 Ilosanoma - suntuubi.com